CHIRO OLTEGOARE MOORSELE
Uitleendienst
Speelhoekske
Werking

We zijn er op zondag om de leden een toffe namiddag te laten beleven! Je kan ons vinden op de koer van OC De Brouwerij vanaf 13u45. Om twee uur beginnen we er dan aan met een gemeenschappelijk spel om ons daarna per afdeling uit te leven. In de chiro kennen we volgende afdelingen:

SLOEBERS: eerste en tweede leerjaar

SPEELCLUB: derde en vierde leerjaar

RAKWI: vijfde en zesde leerjaar

TITO: eerste en tweede middelbaar

KETI: derde en vierde middelbaar

ASPI: vijfde en zesde middelbaar

Voor elke afdeling is er ook een pauze voorzien. In de pauze kunnen de leden een drankje kopen voor 0.50€. Er is keuze tussen verschillende soorten limonade, cola en water.

De chiro eindigt voor elke afdeling anders. SLOEBER, SPEELCLUB en RAKWI eindigen om 17.00 en worden door de leiding naar de kerk gebracht waar de ouders hen opwachten. TITO eindigt om 17.30 en gaan zelf naar huis. KETI en ASPI doen verder tot 18.00 en ook zij gaan daarna zelf naar huis.

In de chiro dragen de leden ook een uniform. Alhoewel het geen verplichting is, draagt iedereen een uniform en zo zijn we nog meer één bende! Chiro Oltegoare heeft ook zijn eigen T-Shirts. Deze zijn te koop voor de erg democratische prijs van 15€. Heb je er nog geen? Vraag hem dan aan bij jouw leiding, zij zullen je verder helpen. Wie een uniform wil aankopen, kan dat in de chirowinkel: DE BANIER in Roeselare

De Banier Roeselare

Delaerestraat 16
8800 Roeselare

Openingsuren:

maandag: 9:30 - 13:00, 13:30 - 18:00
dinsdag: 9:30 - 13:00, 13:30 - 18:00
woensdag: 9:30 - 13:00, 13:30 - 18:00
donderdag: 9:30 - 13:00, 13:30 - 18:00
vrijdag: 9:30 - 13:00, 13:30 - 18:00
zaterdag: 9:30 - 13:00, 13:30 - 18:00

Iedereen is op elk moment van het jaar welkom in de chiro! Dat wil zeggen dat je niet per se hoeft te starten aan het begin van het schooljaar, wat bijna iedereen doet. Of je nu in het begin van het schooljaar start of later op het jaar: je mag enkele keren proberen. Zie je dan dat het echt jouw ding is, laat het dan zeker blijken, dan komt de leiding jullie inschrijven bij jou thuis.

Om praktische redenen vragen wij om tien keer naar de chiro te komen voordat je mee kan op kamp. Wij nemen graag een groep mee op kamp die elkaar goed kent en goed kan spelen met elkaar. Ook voor de leiding is het handig om het gedrag te kennen van de leden die mee zijn (en ook hoe ze reageren op sommige situaties) voor tien of zeven dagen.

Ons adres: Ieperstraat 32, 8560 Moorsele

HomeBoekskeWerkingLeidingWeekendMutualiteiten en verzekeringKamp KalenderUitleendienstSpeelhoekske